Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис призна, че съжалява за

...
Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис призна, че съжалява за
Коментари Харесай

Босът на Наполи се скубе за косите заради Руди Гарсия

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис призна, че съжалява за назначението на Руди Гарсия на треньорския пост в отбора. Той направи това в изявление за вестник " Кориере дело Спорт ". Френският експерт бе уволнен на 14 ноември и заменен с Валтер Мадзари.

" Първият, който потърсих, бе Тиаго Мота. Това не беше неприятна концепция, нали? (б. а. - воденият от Мота Болоня е на четвърто място в Серия А). Но той не се усещаше подготвен да пристигна. Защо? Защото не е елементарно да елементарно да поемеш тим, който е спечелил купата по този метод ", споделя притежателят на клуба.

" Луис Енрике пристигна в Неапол с екипа си. Загуби ми три дни, като искаше доста пари. Почти стигнахме до единодушие, само че той се отхвърли, тъй като искаше да печели още повече пари. След това беше Юлиан Нагелсман. Говорих с петима или шестима ", сподели още Де Лаурентис.

" Трябваше още при представянето на Гарсия да се разделя с него. Защото не може за каже: " Не познавам Наполи, не съм гледал и един мач ". Трябваше да схвана още тогава, а аз се засмях.

Проблемът бе, че той го повтори няколко пъти. Предупредиха ме, че той ще ми набута футболисти. Трябваше да бъде в подготвителния център от заран до вечер ", описа още италианецът.

Руди Гарсия бе отпред на отбора в 16 мача, в които реализира 8 победи, 4 равенства и 4 загуби.
 Предлагат Хосе Кордоба на... Наполи!
Предлагат Хосе Кордоба на... Наполи!

Интересът очевидно е голям
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР