Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис допълнително засили слуховете за

...
Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис допълнително засили слуховете за
Коментари Харесай

Де Лаурентис направи загадъчен коментар за Спалети, който може да се озове в Ювентус

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис в допълнение ускори слуховете за допустима разлъка с Лучано Спалети, откакто направи мистериозен коментар за свободата на наставника, вместо да опровергае тревожните за почитателите на отбора информации към бъдещето на експерта, донесъл първа купа в Неапол от 33 години насам.
 На Спалети му омръзна от Де Лаурентис, в Италия се заприказва за завръщане на Бенитес в Наполи На Спалети му омръзна от Де Лаурентис, в Италия се заприказва за завръщане на Бенитес в Наполи
“Спалети е ас и като подобен, той би трябвало да има пространство, с цел да дава най-хубавото от себе си. Той откри точно това при нас и всичко вървеше безпрепятствено. Разбира се, би било по-добре той да остане, само че в живота свободата е извънредно и скъпо богатство. Затова не трябва да подкастрям крилете на никого, както и никой да не прави същото с мен. Важното е човек да бъде признателен за това, което е получил ”, разяснява Де Лаурентис по време на събитие в града нощес.

Междувременно, един от най-известните италиански публицисти - Алфредо Педула загатна къде може да отиде Спалети, в случай че в действителност си тръгне от Наполи. Както е известно, актуалният състезателен шеф на Наполи - Кристиано Джунтоли е на крачка от това да заеме точно този пост в Ювентус. Ето за какво съгласно Педула, в случай че изборът на треньор на “бианконерите ” зависи само от Джунтоли, то евентуалният нов началник на торинския гранд би довел със себе си и Спалети.

В момента Масимилиано Алегри разполага с “железен ” контракт като ментор на “Старата госпожа ”, само че след отпадането от Лига Европа се заприказва, че в клуба ще размишляват върху бъдещето му след втория следващ сезон за Юве без нито един извоюван трофей.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР