Президентът на Международната федерация по гимнастика (ФИГ) Моринари Уатанабе присъства

...
Президентът на Международната федерация по гимнастика (ФИГ) Моринари Уатанабе присъства
Коментари Харесай

Президентът на ФИГ посети националната база Раковски

Президентът на Международната федерация по гимнастика (ФИГ) Моринари Уатанабе участва на тренировката на националните тимове по художествена гимнастика през вчерашния ден в зала " Раковски ". Директорът на националните тимове Деспа Кателиева посрещна Моринари, който беше придружаван от президента на БФХГ Илиана Раева.

Раева показа на Уатанабе всички гимнастички, треньори, хореографи и педагози. Състезателките от отбор и самостоятелно дами направиха проява на новите си композиции. Японецът остана удивен от новите съчетания. Той прояви огромен интерес към всички в залата, а Илиана Раева му разказваше за всяка състезателка, за нейната възраст, темперамент и подготовка.

Атмосферата в залата мощно впечатли Моринари и той поздрави всички за мотивацията и желанието, с което упражняват. Моринари Уатанабе остана съвсем три часа на тренировката и на потегляне от залата пожела триумф на всички и им сподели да не се плашат от грешките, които позволяват на този стадий, тъй като те оказват помощ за развиването им по пътя към успеха. Всички благодариха на Уатанабе и му пожелаха сполучлива работа отпред на ФИГ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР