Президентът на Локомотив (София) Иван Василев даде интервю, в което

...
Президентът на Локомотив (София) Иван Василев даде интервю, в което
Коментари Харесай

Босът на Локо : Клубът или отива в ръцете на бизнесмен от Рим, или към лошо

Президентът на Локомотив (София) Иван Василев даде изявление, в което разкри, че договаря с предприемач от Рим, който е заинтерсован от пазаруването на " червено-черния " отбор. Босът на " железничари " показа още, че към този момент са извършени три срещи в София с него.

" Това, което мога да кажа, без да нарушавам конфиденциалността в договарянията, е, че става дума за предприемач от Рим. Не е мой другар. С него ме свързаха същите хора, които направиха връзката с Милан преди време. Проведохме към този момент три срещи. Той беше тук в София. От диалозите излиза наяве, че има огромни упоритости, свързани с Локомотив (София). По думите му приготвя сериозен бюджет за Втора лига, ще гони промоция, още по-голям бюджет за елита, а планува до три години тимът да взе участие в Лига Европа. С точни суми не мога да служа си пред вас, само че мога да кажа, че те са положителни. Амбициите му са да развива и ДЮШ на Локомотив, обмисля дори и женски отбор да сътвори към клуба. Човекът има разнообразни бизнеси, към 50-годишен е, доколкото знам, без да съм сигурен, е почитател на Лацио ", разкри Василев.
 Витоша Бистрица - Локомотив Сф @@@ " Разбира се, че за всичко това обаче първо би трябвало да получим банковите гаранции за сумите, за които приказваме, че ще бъдат преведени през идващите три години. Без тях естествено нищо няма да предприемем. Но в случай че всичко е по този начин, както говорихме при тези три срещи, ще преминем последователно към Общо заседание на клуба и прехвърлянето на собствеността на името на този човек. Естествено, моето предпочитание е да оставим Локомотив във допустимо най-хубавите ръце. След това, което направихме в миналите три години, няма да оставим клуба да поеме към съсипия. Що се отнася до мен, защото въпросният предприемач желае 100% % от собствеността на клуба, най-вече бих заемал президентския пост, който е друг обаче от този на притежател, разбирате. В този случай не бих носил такава огромна отговорност, само че пък бих могъл да бъда потребен като човек, познаващ чудесно ситуацията както в клуба, по този начин и в българския футбол въобще ", добави още притежателят на " железничарите ".
 Витоша Бистрица - Локомотив Сф @@@ " Ако не се стигне до договорка с въпросния италиански предприемач, не ми се мисли. Лош е другият вид, не желая да го разясня. Кога може да има развиване по договорката? През другата седмица чакам това да стане. Не ми се връща обратно във времето, в последните дни и месеци. Много нерви, доста проблеми. Но желая да подчертая, че за тези 5 секунди, които не ни стигнаха за елита, сме си отговорни единствено и само ние. От ръководители, през треньори и играчи. Никакви съдии не са ни отговорни. Реакцията ми незабавно след загубата от Витоша в Пловдив беше прочувствена, само че напълно на беше ориентирана към съответния мач, а визирах нещата общо. Споменах порнография, само че това не бе обвързвано с въпросния бараж. Виновни сме си ние, дублирам. Явно сме били " зелени ", както един публицист написа, за Първа лига. Но в случай че бяхме спечелили промоция в Първа лига, виждах съвършено тима там. Тази година имахме бюджет 1,2 - 1,3 милиона лв.. Тези пари, плюс сумите от телевизионни права, от спонсор, щяхме да вържем нелош бюджет. Споменавате ми Арда Кърджали, само че имайте поради, че не всеки път и освен бюджетите играят на терена ", сподели Иван Василев пред " Дарик ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР