Президентът на Локомотив Москва Илия Геркус обяви, че напуска клуба.

...
Президентът на Локомотив Москва Илия Геркус обяви, че напуска клуба.
Коментари Харесай

Президентът и спортният директор на Локомотив Москва напуснаха клуба

Президентът на Локомотив Москва Илия Геркус разгласи, че напуща клуба. Той пусна особено послание, което е ориентирано към хората, които поддържат отбора.

"Приятели! Днес напущам Локомотив Москва. Страхотен клуб, част от който бях благополучен да бъда съвсем две години и половина. Това беше огромна чест и огромна отговорност. И в този момент мога да прибавя - огромно благополучие. Свършихме страхотна работа в продължение на две години и половина.

Ние последователно, малко по малко, стигнахме до една цел, за която никой, като се изключи нас, в началото не вярваше. Ние знаехме какво желаеме и следвахме нашата стратегическа линия. Този определен път преди две години ни докара първо до спечелването на Купата, а по-късно и до шампионата, което почитателите на Локомотив чакаха 14 години. За това време те мечтаеха за завръщането на химна на Шампионската лига в Черкизово. И го чухме. Завърнах ме се в шампионата на най-силните тимове в Европа.

Горд съм, че резултатът от нашата световна работа беше освен два трофея, които запълниха витрината на клуба, само че и атмосферата, която в този момент доминира в дните на мачовете в Черкизово. Успяхме да създадем същинско шоу и премеждие от ходенето по футбол. Стадион Локомотив се трансформира в център за привличане на хиляди нови почитатели, деца, младежи - това е най-важният резултат от нашата работа ", се споделя в част от изказването на Илия Геркус.

Междувременно стана ясно, че с клуба се разделя и спортният шеф Ерик Щофелхаус, който изпадна в сериозен спор с треньора Юри Сьомин.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР