Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас отхвърли евентуалното съществуване на

...
Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас отхвърли евентуалното съществуване на
Коментари Харесай

Президентът на Ла Лига: Суперлигата на Европа ще се нуждае от отбор от Марс

Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас отхвърли възможното битие на шампионата Европейска Суперлига, до момента в който говореше на Световната футболна среща.

Бившият президент на Хосеп Мария Бартомеу провокира напрежение в международния футбол, когато съобщи по време на оставката си, че бордът му е одобрил присъединяване на клуба в възможното ново съревнование.

" Европейската Суперлига, която е незаконна Суперлига, и ние не бихме говорили за това даже за 30 секунди, в случай че не беше Бартомеу, се приказва за милиарди ", сподели Тебас на онлайн срещата на върха.

" За да получи тези пари тим от Марс ще би трябвало да играе в Суперлигата. Няма късмет да се завоюват толкоз доста пари. Това демонстрира липса на познания и че там няма нищо ", добави той.

Тебас също по този начин съобщи, че е малко евентуално клубовете от Ла Лига да имат право да пълнят стадионите си до идващия сезон заради пандемията от ковид, само че опцията за понижена посещаемост е допустима.

" Искаме да стартираме с число към 3000 почитатели на стадион, което се случва в кината и не виждам за какво не можем да създадем това с футбола ", добави Тебас и прикани почитателите да стартират да се връщат след всеобщите имунизации, които стартират идната година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР