Президентът на Косово Вьоса Османи посочи, че Албания винаги е

...
Президентът на Косово Вьоса Османи посочи, че Албания винаги е
Коментари Харесай

Османи: Косово и Албания ще постигнат споразумение за взаимна защита

Президентът на Косово Вьоса Османи уточни, че Албания постоянно е подкрепяла Косово, където и да е имала опция и че Косово чака Албания да продължи да бъде неговият глас „ там, където не сме показани ", оповестява Klan Kosova.

На взаимна конференция с албанския президент Байрам Бегай Османи сподели, че е предложила да бъде реализирано съглашение сред Косово и Албания за взаимна отбрана при положение на опасност за сигурността.

„ Поздравявам ви за значимата задача, която сте поели, и ви благодаря, че продължавате традицията на президента на Албания, който стартира своя мандат и публични визити с посещаване в Косово. Вие освен отивате на публично посещаване в една страна, само че също по този начин посещавате своите братя и сестри, които се усещат почетени от това посещаване ", сподели Османи.

„ Всички ние в Косово се радваме на достиженията на Албания и разчитаме на вашата поддръжка, стига Косово да предприеме същите стъпки в интеграционните процеси. Албания е оказвала безрезервна поддръжка на Косово във всички интервали и вие сте били нашата глас там, където не сме. По време на вашето управление ние разчитаме на вас и разчитаме на Албания да продължи да бъде нашият глас, където и се даде опция ", разяснява Османи.

Президентът на Албания Байрам Бегай стартира през днешния ден публично двудневно посещаване в Косово.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР