Президентът на Иран Ебрахим Раиси предупреди, че страната му ще

...
Президентът на Иран Ебрахим Раиси предупреди, че страната му ще
Коментари Харесай

Иран заплаши да унищожи Тел Авив при погрешен ход на Израел

Президентът на Иран Ебрахим Раиси предизвести, че страната му ще " унищожи " израелската столица Тел Авив и северния град Хайфа, в случай че Израел " направи някакъв неправилен ход против Иран ".

Раиси насочи предизвестието си по време на гала по случай Деня на армията на ислямската република.

" Оръжията, употребявани от някои въоръжени сили, са вносни, само че нашата войска създава свои лични оръжия и в същото време черпи от опита на всички останали ", акцентира той.

По негови думи придвижването на армията се основава на основаване на благоприятни условия за страната от всички наказания и дефекти.
 Иран се закани да отмъсти на Израел за офанзивата с дрон по боен обект
Иран се закани да отмъсти на Израел за офанзивата с дрон по боен обект

Иран си резервира правото да отговори уверено на всевъзможни закани или непозволени дейности

" Присъствието на нашите въоръжени сили основава сигурност за района. Посланието на иранската войска към страните от района е мир и другарство. Нашите въоръжени сили оказват помощ на всеки, който желае да подсигурява сигурността на района ", посочи иранският президент.

Той уточни, че външните сили, изключително тези на Съединени американски щати, би трябвало да изоставен района допустимо най-скоро , защото това е както в личния им интерес, по този начин и в полза на района.

" Присъствието на иранските въоръжени сили в района основава сигурност, само че наличието на задгранични сили е опасност за сигурността на района, тъй като те сътвориха такфирските сили и " Ислямска страна, само че нашите въоръжени сили се опълчиха на терористите ", съобщи още Раиси.

Някои районни водачи неведнъж са оценявали помощта на Иран и нашите сили за запазването на териториалната целокупност на страните им, акцентира той.

По негови думи Иран има най-безопасното небе и море. " Враговете на ислямската гражданска война, изключително израелският режим, би трябвало да знаят, че в случай че създадат някакъв неправилен ход против Иран, ще се сблъскат с изострен отговор и безспорно ще унищожим Хайфа и Тел Авив " , приключи президентът.
 Израел гради общ фронт против Иран
Израел гради общ фронт против Иран

Режимът на аятоласите не би трябвало да се снабди с нуклеарно оръжие
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР