Президентът на Футболния съюз на Черна гора Деян Савичевич се

...
Президентът на Футболния съюз на Черна гора Деян Савичевич се
Коментари Харесай

Деян Савичевич пред БНТ: Ще се радвам да продължим добрите отношения с новото ръководство на БФС

Президентът на Футболния съюз на Черна гора Деян Савичевич се надява черногорската и българската футболна централа да запазят положителните връзки между тях.

Бившият футболист на Милан се срещна с български младежи в Подгорица и разкри рецептата за огромните триумфи.

" Впечатленията ми от децата са напълно положителни. Радвам се, че станах част от тази самодейност, която цели да поддържа младежите. Надявам се, че момчетата и девойките ще станат наши другари. Тези български младежи ще останат със страхотни мемоари от визитата си тук ", показа Савичевич в изявление за Българска национална телевизия.

Президентът на черногорската футболна асоциация ръководи централата близо две десетилетия.

" Вече минаха близо 20 години, откогато станахме самостоятелна страна през 2006 година Година по-късно станахме от членовете на ФИФА и УЕФА. Това ни даде доста благоприятни условия за развиване. Имаме още доста работа. Трябва да се грижим за младите футболисти и да подобряваме инфраструктурата. Изоставаме много спрямо развитите страни в Европа ", добави той.

Деян Савичевич се радва на поддръжка от почитателите през футболната си кариера, както и в този момент, само че към този момент като началник.

" Трудих се доста през целия си живот и останах същински от самото начало. Славата не ме промени, а хората правят оценка това. Като футболист непрекъснато се трудех. Боря се нещата да се случват по верния метод, а това изисква старания. Успях в огромна част от начинанията ми ", добави той.

Савичевич сподели, че познава всичко случило се у нас - митингите на мача с Унгария, оставката на Борислав Михайлов и идването на ново управление в Българския футболен съюз (БФС).

" Всичко е политика. Ако една федерация не може да провежда футболен мач, то не е по нейна виновност. Националният тим на България е на всички българи, без значение кой е президент на БФС. Дали прав е Михайлов, Стоичков, Бербатов, или новият президент, това са вътрешни политическо-клубни връзки в България. И аз не бих желал да встъпвам по-дълбоко ", съобщи той в изявление за Българска национална телевизия.

Можете да гледате цялото изявление във видеото!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР