Президентът на Франция Еманюел Макрон направи безпрецедентно директна атака срещу

...
Президентът на Франция Еманюел Макрон направи безпрецедентно директна атака срещу
Коментари Харесай

Льо Пен отговори за връзки с Путин: Аз съм абсолютно и напълно свободна жена

Президентът на Франция Еманюел Макрон направи невиждано директна офанзива против водача на крайната дясна Марин льо Пен в сряда, като употребява основен ефирен спор преди изборите в неделя, с цел да я упрекна, че фактически е в ведомството на Кремъл, написа Guardian.

Обвиненията на Макрон за поддръжка от Русия бяха миг на пиково напрежение в два часа и половина ефирен спор, който накара двамата претенденти да спорят по редица тематики, в това число Европейски Съюз, пенсии и енергетика.

Френският президент упрекна льо Пен, че е „ подвластна от Владимир Путин “ и некадърен да „ отбрани френските ползи “ заради партийни заеми, взети от съветска банка, близка до Кремъл.

Льо Пен даде обещание да понижи Данък добавена стойност върху 100 съществени продукта от 5,5 % на 0 в опит да облекчи рецесията с разноските за живот.

Както се очакваше Марин Льо Пен беше принудена да пази връзките си с Русия и нейния президент Владимир Путин, в този момент описван като военнопрестъпник от водачи като американския президент Джо Байдън поради закононарушенията, осъществени по време на нашествието в Украйна.

Макрон я упрекна, че е „ подвластна “ от Кремъл, описвайки съветския водач като неин „ банкер “.

„ Вашите ползи са свързани с ползите на съветската мощ. Вие зависите от съветската мощ и господин Путин “, сподели Макрон.

„ Вие сте подвластни от съветското държавно управление и сте подвластни от Путин “, сподели Макрон, имайки поради заем, контрактуван от партията на Льо Пен с чешко-руска банка, която съгласно него е „ близка до съветското държавно управление “.

Льо Пен отвърна на удара, настоявайки, че е „ безусловно и изцяло свободна жена “ и че задачата й е единствено да пази френските ползи.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР