Президентът на ФИФА Джани Инфантино и шефът на Департамент Глобално

...
Президентът на ФИФА Джани Инфантино и шефът на Департамент Глобално
Коментари Харесай

Инфантино и Венгер са се насладили на сблъсъка България - Танзания

Президентът на ФИФА Джани Инфантино и шефът на Департамент " Глобално развиване на играта " Арсен Венгер изгледаха през вчерашния ден мачовете от първия ден на шампионата Series, проведен от централата в пет точки на света с присъединяване на 24 страни.

България игра с Танзания (1:0), а мачът беше следен от водача на международния футбол и легендата на Арсенал. Веднага по-късно двамата изгледаха и изявлението на Илиан Илиев. Българският народен треньор ден по-рано даде и публично изявление за платформата на ФИФА.

Бившият управител на " артилеристите " Арсен Венгер сега дава отговор за развиването на играта и особено внимание отделя на страни, които са изгубили статуса си на футболни сили.
 България надделя мъчно Танзания за първата си победа от 16 месеца насам
България надделя мъчно Танзания за първата си победа от 16 месеца насам

Първа победа за България за годината

Всичко това се вижда в профила на международната футболна централа в инстаграм, а в същото стори Инфантино приказва тематиката:

" Днес, ние сме извънредно щастливи да забележим това - шампионатът FIFA Series, който обсъждахме от няколко години, към този момент е реалност. Турнирът е опция за страни от разнообразни континенти и континентални асоциации да играят едни против други. И в този момент, през март 2024 година ние започнахме с страни от пет континента с 24 национални тима. Страхотно е да забележим позитивната реакция на някои треньори и футболисти ", споделя още шефът на международния футбол.

Турнирът в Баку завършва в понеделник от 18:00 часа българско време (20:00 часа местно) с мача Азербайджан - България.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР