Президентът на Ферари Джон Елкан сравни спечелването на титлата във

...
Президентът на Ферари Джон Елкан сравни спечелването на титлата във
Коментари Харесай

Ферари сравниха спечелването на титлата с кацане на Марс

Президентът на Ферари Джон Елкан съпостави спечелването на купата във Формула 1 по еднакъв метод като триумфът да се кацне на планетата Марс. Този сезон Скудерията стартира доста мощно, а водачът им Шарл Льоклер има две победи в първите 4 старта, Черните кончета са отпред при водачите и конструкторите.

Елкан изясни, че присъединяване във Формула 1 като тестване и предизвикателство може да се съпостави с полет до Луната, а спечелването на купата се равнява да сполучлива експедиция и кацане на Марс. След тези мощни съпоставяне шефът призна, че има вяра, че италианците могат да останат пред Ред Бул и сегашния международен първенец Макс Верстапен в борбата на върха на класирането.

“Преди сезона казахме, че ще сме мощни и става тъкмо по този начин. От това да си конкурентноспособен досега, в който спечелиш купата е като да отидеш първо до Луната, а по-късно и до Марс, извънредно мъчно е. Наясно сме, че шампионатите се печелят и губят в последното съревнование, само че не постоянно имаме надзор върху детайли от пъзела, по тази причина и Формула 1 е толкоз трогателен спорт. Но ние във Ферари се вълнуваме доста от предизвикването пред нас този сезон ”, изясни Елкан пред F1 TV.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР