Президентът на Европейската футболна централа (УЕФА) Александър Чеферин коментира сложната

...
Президентът на Европейската футболна централа (УЕФА) Александър Чеферин коментира сложната
Коментари Харесай

Президентът на УЕФА даде рамо на Ливърпул

Президентът на Европейската футболна централа (УЕФА) Александър Чеферин разяснява комплицираната обстановка, в която е подложен футболният свят поради пандемията от ковид. 

Той взе отношение към обстановката в британската Висша лига.  " Не виждам по какъв начин ще оставим Ливърпул без купа. Ако сезонът се възобнови, те съвсем несъмнено ще завоюват трофея. Ако въпреки всичко сезонът не се доиграе, ще посъветваме обособените лиги да дефинират за първенец лидера в класирането. Относно Шампионската лига упованията ни са шампионатът да се доиграе в този формат, в който стартира преди изключителното състояние ", изясни босът пред " Ekipa ".

Словенецът е безапелационен и че ще бъде направено всичко допустимо сезонът в Серия " А " да се доиграе, без значение от тежката обстановка в страната сега.  " Серия " А " ще се доиграе. Оптимист съм и вярвям в това, макар че сега не мога да подсигурявам нищо. Всичко ще зависи от обстановката в обособените страни. Мога да ви подсигурявам, че няма да застрашим живота на хората и ще се вслушаме в рекомендациите на управляващите, с цел да намерим най-хубавото решение за всяка обособена лига, незабавно откакто получим зелена светлина ", съобщи Чеферин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР