Президентът на Бразилия Луиз Инасио Лула да Силва обяви, че

...
Президентът на Бразилия Луиз Инасио Лула да Силва обяви, че
Коментари Харесай

Сменят тазобедрена става на бразилския президент. Не понася болките

Президентът на Бразилия Луиз Инасио Лула да Силва разгласи, че в идните месеци ще се подложи на интервенция на тазобедрената става поради мощните болки, които изпитвал, предадоха международните организации.

Лула заяви самичък новината в седмичното си предаване в YouTube " Разговор с президента ". Той се съпостави с футболист, който не може да каже на треньора си, че го боли нещо, тъй като ще бъде пратен на аварийна пейка.

" Искам да си направя тази интервенция, тъй като не желая повече да усещам тези болки. Никой не може да работи, в случай че изпитва болежка през целия ден. Чувствам, че от време на време болката се отразява и на настроението ми ", добави той.

Според Лула идеалният миг за интервенцията би бил месец октомври  - след два месеца, в които програмата му ще бъде доста натоварена.

През август Лула ще одобри държавните глави на страните от региона на Амазонка, а след това отива в Южна Африка за среща на върха на групата БРИКС. След това ще взе участие в срещата на върха на Г-20 в Индия, а най-после в годишната сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации в Ню Йорк, съобщи Българска телеграфна агенция.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР