Президентът на Бразилия Жаир Болсонару подписа сделка с американците за

...
Президентът на Бразилия Жаир Болсонару подписа сделка с американците за
Коментари Харесай

Болсонару подписа сделка със САЩ за изстрелване на сателити от бразилска военна база

Президентът на Бразилия Жаир Болсонару подписа договорка с американците за изстрелване на спътници на Съединени американски щати от бразилска военна база . По време на визитата си във Вашингтон Болсонару изиска топли връзки с президента на Съединени американски щати , осведоми Агенция Франс Прес.

Днес бразилският водач ще се срещне с Доналд Тръмп в Белия дом. Това е първото публично посещаване на Болсонару в чужбина от встъпването му в служба по-рано тази година.
 Разследват и сина на Болсонару за съмнителни заплащания
Разследват и сина на Болсонару за съмнителни заплащания

След брачната половинка Мишел съдът подхвана и сенатора Флавио Болсонару

Бразилия подписа съглашение с американски компании за изстрелване на спътници от базата " Алкантра " в северния бразилски щат Мараняо.

" Трябва да благодарим на Бог за неотдавна променената идеология в Бразилия ", сподели Болсонару пред комерсиалната камара на Съединени американски щати.

" Ние желаеме да имаме велика Бразилия, както Тръмп желае да направи Америка велика ", акцентира той.

" Алкантра " е идеалното място, защото се намира до Екватора, с което понижава горивото с 30%. Бразилия се надява да завоюва дял от пазара за милиарди долари , до момента в който се конкурира с галактическия център " Куру " в Френска Гвиана.
 Разследват брачната половинка на Болсонару за съмнителни пари
Разследват брачната половинка на Болсонару за съмнителни пари

Чек за 6000 $ притегли вниманието на управляващите

Но договорката би трябвало да бъде утвърдена от Конгреса на Бразилия, който блокира сходно съглашение при някогашния президент Фернандо Енрике Кардосо на основата, че страната ще изгуби суверенитета в интерес на Съединени американски щати.

Министърът на науката и технологиите на Бразилия Маркос Понтис - първият астронавт на страната, съпостави предлагането за статута въз основата с хотел.

" Представете си, че внасяте технология в стаята си. Притежавате основните и аз, притежателят на хотела, мога да ви пусна, в случай че реша ", сподели той.

Болсонару се надява Съединени американски щати да усилят вложенията в латиноамериканската страна.

Бразилският водач разгласи, че ще беседва с Тръмп за обстановката във Венецуела.
 Болсонару се зарече да
Болсонару се зарече да " възвърне реда и демокрацията " във Венецуела

" Ще продължим да вършим всичко допустимо да възстановим реда, демокрацията и свободата там "

По-рано Болсонару направи необикновена аудиенция в централата на Централно разузнавателно управление на САЩ, където са били разисквани интернационалните въпроси, свързани с района, осведоми АП.

Той е в Съединени американски щати за разширение на търговията и усилване на дипломатическите връзки сред двете най-големи стопански системи в Западното полукълбо.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР