Президентът на БФВ Любо Ганев призна на днешната пресконференция заедно

...
Президентът на БФВ Любо Ганев призна на днешната пресконференция заедно
Коментари Харесай

Любо Ганев призна за огромен интерес към Европейското първенство

Президентът на БФВ Любо Ганев призна на днешната конференция дружно със селекционерът на мъжкия ни народен тим Пламен Константинов, че има голям интерес към Европейското състезание през 2023 година за мъже, на което сме съдомакини.
 Любо Ганев: Целите са доста по-реалистични Любо Ганев: Целите са доста по-реалистични
" Европейското трябваше да бъде в Бургас и Варна. Бургаската зала не може да бъде приключена. Общината беше във екстаз, че ще е хазаин на най-хубавия български групов спорт. Но най-после остана единствено във Варна. Вече няма връщане обратно. Скоро започваме продажбата на билети. Мога да кажа, че към този момент има голям интерес. Само от Финландия има поръчка за 2500 билета. На втория ден, откакто стана явен жребият, започнаха да ми се обаждат и от туроператорски организации със запитвания да ангажират още занапред допустимо най-вече билети за почитатели от Финландия. Ние, несъмнено, избираме да играем пред наша аудитория и да напълним тази зала още веднъж. Неслучайно Варна е наричана волейболна столица на България. Пожелавам си цялостна зала с български почитатели, всички състезатели да са здрави и да трансфорат положителните условия в положителни спортни резултати пред нашата аудитория ", разяснява Ганев.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР