Президентът на Беларус Александър Лукашенко заяви по време на посещение

...
Президентът на Беларус Александър Лукашенко заяви по време на посещение
Коментари Харесай

Лукашенко заяви, че в Беларус водят борба с коронавируса без излишен шум

Президентът на Беларус Александър Лукашенко съобщи по време на посещаване във фабриката " Белгипс ", че в страната му се подхващат нужните ограничения за профилактика и попречване на разпространяването на новия ковид без непотребен звук.

" Занимаваме се с това. Но без непотребен звук ", съобщи беларуският президент пред организация БелТА. Освен това Лукашенко се изрече срещу " психозата и суматохата по тази тематика ".

Беларуският държавен глава акцентира, че всяка работа в страната - от медиците до правоохранителните органи прави работата си. В частност се откриват контактните лица и се води работа за профилактика. Лукашенко подчертава върху въздействието на предприеманите в света ограничения върху стопанската система и означи, че обстановката се отразява и на Беларус. Той се базира на неотдавнашно изявление на американския президент Доналд Тръмп, че следствията за стопанската система и живота на хората " могат да бъдат по-тежки, в сравнение с от самия вирус ".

По последни данни на здравното министерство в Беларус са регистрирани 86 случая на заразяване с ковид и в страната не е въведена карантина.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР