Президентът на Беларус Александър Луканеко обвини Съединените щати за безредиците

...
Президентът на Беларус Александър Луканеко обвини Съединените щати за безредиците
Коментари Харесай

Лукашенко: Ако днес Беларус рухне, следващата ще бъде Русия

Президентът на Беларус Александър Луканеко упрекна Съединените щати за безредиците в страната. Той съобщи, че и вълнениеята в американските градове са резултат на развиването на технология, която Вашионгтон употребява за дестабилизцията на другите страни:

" Как ще се противопоставите на каналите в Телеграм. Имате ли опция да ги блокирате? Никой няма, дори и тези, които измислиха цялото това нещо - американците. Виждате какво става там. И каналите в Телеграм играят водеща роля. Тази история я започнаха те и освен това от дълго време, не я стартира нито Русия, нито Беларус ".

В изявление за съветски публицисти Александър Лукашенко сподели още, че след Беларус изостряне на политическата обстановка може да се чака и в Русия:

" Не се отпускайте. У вас също скоро могат да се случат избрани политически събития. Знаете ли до какъв извод стигнахме с съветската власт и управление? Ако през днешния ден Баларус рухне, идната ще бъде Русия ".

Лукашенко съобщи, че огромна част от сънародниците му са го подкрепили на изборите за държавен глава, въпреки че съгласно него на доста от тях може да е омръзнал. Той призна, че му е обидно, когато хората се изправят против него, само че добави, че се усеща задължен да отбрани това, което е постигнал през годините на своeто ръководство:

" Разбира се за мен това е доста обидно и трагично, в случай че щете. Но това не значи, че съм се отказал, тъй като виждам метафизичен - в някой миг Господ ще ме повика. Аз обаче съм задължен да защитя това, което е основано с нашите ръце, да защитя тези, които са го създали и това голямо болшинство, което гласоподава за мен, въпреки че ме виждат всеки ден в ютията, по тв приемника или в хладилника. Може да им е омръзнало, само че ме поддържаха ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР