Президентът на баскетболния Левски Константин Папазов определя сезона на отбора

...
Президентът на баскетболния Левски Константин Папазов определя сезона на отбора
Коментари Харесай

Константин Папазов: На прага сме да завършим един добър сезон

Президентът на баскетболния Левски Константин Папазов дефинира сезона на тима като сполучлив, без значение, че той още не е приключил.

със 77:94 в първото Вечно дерби от плейофите на Националната баскетболна лига.

" Отборът на ЦСКА бе квалифициран и употребява добре дължината на състава си. Ключова за ЦСКА бе появяването на Венци Петков. Той бе преследван от травми, само че в решителни мачове има темперамент и воля да взема решение основни обстановки. Те имат преимущество в дължината на състава. Всички, които влизат способстват. Смятам, че механически не сбъркахме в опитите да ограничим Зейн Ноулс. Това отвори позиции за останалите. Росен Барчовски и щабът му са доста положителни. На прага сме да приключим един добър сезон за нас откъм трофея за Купата на България и развиването на младите играчи на Левски ", съобщи той след срещата.

Тити Папазов призна, че Левски мъчно би надиграл ЦСКА собственоръчно.

" Няма по какъв начин да се противопоставим на ЦСКА, в случай че не отбележим 12-13 тройки. Те имат доста преимущества. Няма какво толкоз да измислим в отбрана. Ние можем да победим ЦСКА, единствено в случай че ЦСКА се уплаши, че може да загуби мача ", добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР