Президентът на Барселона - Жоан Лапорта, коментира победата на триумфа

...
Президентът на Барселона - Жоан Лапорта, коментира победата на триумфа
Коментари Харесай

Лапорта поздрави отбора, празнува с футболистите и обяви голямата цел пред Барселона

Президентът на Барселона - Жоан Лапорта, разяснява успеха на триумфа на “блаугранас ” в Ла Лига след триумфа над Еспаньол в 34-ия кръг от шампионата и формалното подсигуряване на купата.

„ Заслужихме тази купа. Спасихме клуба стопански и върнахме насладата на почитателите на Барселона, като спечелихме значими трофеи. Серхио Бускетс се пенсионира като първенец на Ла Лига. Той постоянно ще бъде в сърцата ни, той е значима част от историята на Барса. Но животът продължава и би трябвало да поздравим всички. Не е елементарно да спечелиш Ла Лига, шампионатът се печели от най-хубавия тим. Поздравявам всички: играчите, треньорския щаб и почитателите. Чави изигра основна роля, имаме страховит треньор “, сподели Лапорта, представен от испанския вестник Marca.

Лапорта направи и едно забавно признание за задачите на клуба през идващия сезон, което несъмнено се крие в очакванията на всички почитатели на Барселона.

„ Ще създадем всичко по силите си, с цел да върнем Лео Меси назад в Барселона “, ръководителят на клуба в профилите си в обществените мрежи.

Накрая Лапорта влезе в съблекалнята и се включи в бурните занимания на футболистите.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР