Президентът на Българския футболен съюз в оставка Борислав Михайлов говори

...
Президентът на Българския футболен съюз в оставка Борислав Михайлов говори
Коментари Харесай

Боби Михайлов: Оставката ми е факт и няма да се гласува

Президентът на Българския футболен съюз в оставка Борислав Михайлов приказва пред Sportal.bg един ден преди изключителното съвещание на Изпълкома на БФС. Досегашният началник съобщи, че неговата оставка е реалност и няма смисъл да бъде обсъждана от членовете на комитета.

“Оставката ми е реалност. Спекулациите би трябвало да спрат! Това е персонален акт. Той не предстои на гласоподаване и Изпълкомът няма какво да гласоподава или не гласоподава. Вече не съм част от БФС ”, сподели Михайлов пред Sportal.bg . Изпълкомът е плануван за през днешния ден от 14,00 ч., като не е изключено на него да бъде заменен поради слаби резултати и селекционера на националите Красимир Балъков.
Както е известно Михайлов подаде оставка, малко откакто министър председателят Бойко Борисов разгласи, че поради свадите по време на евроквалификациите сред България и Англия е морално президентът на БФС да си подаде оставката. Днес решението му ще бъде публично показано пред членовете на Изпълнителния комитет. Очакваше се на неговото място да застане вицепрезидента Атанас Фурнаджиев. Той обаче изненадващо нощес също хвърли оставка и прикани останалите членове на Изпълкома да създадат същото и да насрочат дата за ексклузивен конгрес. Ако това стане то краткотрайно отпред на БФС ще застане третия вице Михаил Касабов. Той ще би трябвало да управлява футбола ни в идващите 90 дни до изключителния конгрес.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР