Президентът на Българския футболен съюз - недолюбваният от масата фенове

...
Президентът на Българския футболен съюз - недолюбваният от масата фенове
Коментари Харесай

Боби Михайлов: Аз съм успял човек, а у нас не харесват такива - нека ме псуват

Президентът на Българския футболен съюз - недолюбваният от масата почитатели Борислав Михайлов, приказва по голям брой разнообразни тематики пред сътрудниците от " Блиц ". Предоставяме на вашето внимание споделеното от вратаря за отговорността да бъдеш началник на най-популярната игра у нас, а също по този начин и в какви връзки е с именития си сътрудник от националния отбор Христо Стоичков:

" Аз знам кой съм, знам на каква позиция съм. Знам по какъв начин се споделям, много съумял човек съм и в България това не се харесва. Много елементарно е да се ругатни и псува Боби Михайлов. Това успокоява дребните душици. Мен грам не ме тормози, тъй като това е част от насладата на почитателите, които, като отидат на мач, да могат да си излеят яда против някой.

Ние се почитаме по наш си метод със Стоичков и не се занимаваме един с различен. Всеки си гледа нещата, с които се занимава. Много ми липсва Трифон Иванов. Сега, като приказваме, настръхвам. Наскоро беше Трифон Зарезан. Беше огромен човек. Извън това, че беше извънреден футболист. Много ми е мъчително.

Горд съм, 60 години си е нещо съществено. Живот и здраве да стигнем до тях. На 60 година да имаш толкоз другари и да не се чудиш доста кой да поканиш на рождения си ден... Имам и доста положителни познати. Приятелите се броят на пръстите на двете ръце. Имам задоволително другари и задоволително положителни познати. На никой нищо неприятно не съм направил в този живот. На никой нищо не дължа също - нито финансово, нито прочувствено. Смятам, че съм един много съумял и почтено живял човек до този миг ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР