Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов изпрати официално писмо

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов изпрати официално писмо
Коментари Харесай

БФС с официално писмо до УЕФА във връзка с коментарите на Саутгейт

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов изпрати публично писмо до генералния секретар на УЕФА господин Теодор Теодоридис с копие до Английската футболна асоциация, в което показва възмущението си от обществените мнения на мениджъра на Англия Гарет Саутгейт и упованията му за расистки обиди по адрес на футболистите му в идната европейска подготовка в София, написа Sportal.bg.

БФС приема сходни дейности за изцяло безпочвени, неуместни и ненужно нагнетяващи ситуацията преди атрактивния дуел, който българските почитатели чакат с голям интерес към този момент цяла година. В централата на съюза не е постъпила публична информация за расистки обиди и арест на български ентусиаст на „ Уембли “, а даже подобен случай да съществува, генерализацията и предварителното основаване на напрежение от страна на публични лица от британския отбор са в безапелационен прорез с взаимното почитание и феърплея, съществени полезности както на Българския футболен съюз, по този начин и на УЕФА, написа формалната страница на БФС.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР