Президентът на Българската федерация по волейбол (БФВ) Любомир Ганев подписа

...
Президентът на Българската федерация по волейбол (БФВ) Любомир Ганев подписа
Коментари Харесай

Любомир Ганев подписа меморандум с кубинската федерация

Президентът на Българската федерация по волейбол (БФВ) Любомир Ганев подписа меморандум за съдействие с кубинската федерация.

На срещата в Хавана участва и Борис Халачев, координатор на Международния отдел към БФВ, както Тодор Канчевски, дипломат на България в страната, и консулът Георги Гайтанджиев.

От страна на домакините в " Спортс Сити Колизеум " бяха президентът Ариел Сайнс Родригес и генералният секретар Освалдо Идел Ариас. Също по този начин посетител беше Хорхе Соса, вицепрезидент на Антилската волейболна федерация.

За мен е огромна чест да подпишем меморандума с Куба, която е една от обичайните страни във волейбола. Работата ни занапред ще стартира. Очаквам съдействието да е доста ползотворно ", разяснява Ганев.

Меморандумът включва три точки:

1. Историческите връзки на другарство, които сплотяват както народите, по този начин и спортните федерации, които се поддържат във съвместен интерес от разширение на съществуващите двустранни връзки за развиването на спорта, които към този момент съществуват сред двете страни.

2. Основната цел е да откри правните основи, които предизвикват началото на развой на съдействие сред двете федерации, който разрешава осъществяването на стратегия от дейности, ориентирани към материализиране на:

Договори за спортисти
Организиране на двустранни спортни събития
Тренировъчни лагери
Обучение на треньори
Ползване на спортни уреди
Размяна на делегации

3. Страните се задължават да работят добросъвестно и да стартират съответните договаряния за съблюдаване при реда и изискванията на задачите, изложени в меморандума. Като признават, че изискванията за осъществяване на плануваните дейности ще бъдат контрактувани от подписалите се страни.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР