Президентът на Българската федерация по спортна гимнастика – Красимир Дунев,

...
Президентът на Българската федерация по спортна гимнастика – Красимир Дунев,
Коментари Харесай

Красимир Дунев: Оптимист съм за българската спортна гимнастика

Президентът на Българската федерация по спортна гимнастика – Красимир Дунев, изрази удовлетворение от представянето на националите ни на Световната купа във Варна.

В морската ни столица родните гимнастици донесоха за страната ни три медала – .

„ Световната купа във Варна приключи по един прелестен метод за България, защото за първи път ние взимаме златен орден и две сребърни оценки. Много съм удовлетворен и щастлив от представянето на нашите гимнастици. Това демонстрира, че в действителност вървим напред и нагоре. Желая им триумф отсега нататък, защото след 10 дни ни следва Световна купа и в Осиек. Момчетата демонстрираха превъзходни съчетания. Благодаря на публиката, залата беше цялостна “, стартира Дунев.

„ Радвам, се че Еди Пенев изяви предпочитание още веднъж да се състезава за България. Той от двумесечната си подготовка в страната ни сподели, че е играч от класа. За страдание желаех да чуем химна още веднъж и на висилка, само че не се получи. Аз съм доста щастлив, че Йордан Александров и на двата уреда си изигра прелестно съчетанията. Той сподели, че е квалифициран и му искам триумф и на идната Световна купа. Разполагаме с доста положителни гимнастици, те го демонстрират. Жалко за Божидар Златанов – две четвърти места, в действителност боли, само че той е необикновено надарен. За първа година се състезава при мъжете, бъдещето е пред него и съм сигурен, че той ще има триумфи отсега нататък. Никол Стоименова е 15-годишна, млада състезателка и пред нея бъдещето е ярко. Димитър Димитров три пъти е финалист на европейско състезание на прескок, само че през днешния ден не съумя да си изиграе уместно съчетанието. Оптимист съм за българската спортна гимнастика “, добави още Красимир Дунев.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР