Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева разпространи

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева разпространи
Коментари Харесай

Илиана Раева иска нововъведения в художествената гимнастика

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева популяризира на формалния си профил във „ Facebook “ предложенията на родната централа за еволюционни промени в грациозния спорт.

„ След изработен разбор на последните надпревари, проведените кръгли маси по време на международното състезание в Баку и по отношение на писмото на президента на ФИГ господин Моринаре Ватанабе до всички федерации, Българска федерация по художествена гимнастика показва фундаментални хрумвания за опазване идентичността и хубостта на нашия спорт, запазвайки еволюционното развиване на спорта във връзка с компликацията с тяло и апарат “, написа в известието на родната централа.

Предложенията ще дадат опция на гимнастичките да покажат най-силните си качества (физически данни, умелост при работа с уреди, артистичност, музикалност) които им дават опция да бъдат конкурентни на най-изявените в света гимнастички. Гимнастички с по-малко физически качества ще имат тласък да се развиват в друга посока – повече в работата с уреда или да залагат на артистичност и танцувалност. Тези промени биха довели до бърз скок в еволюцията на гимнастиката, повишавайки атрактивността и разнообразието в стила и композициите на обособените състезатели “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР