Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева бе

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева бе
Коментари Харесай

Златна роза за Илиана Раева

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева бе наградена със Златна роза на стилна гала на Зонта клуб София.

Председателят на клуба, госпожа Бистра Илиева благодари на Илиана Раева, че се е съгласила да бъде патрон на тазгодишния бал “Бал на жълтата роза” и изрази вяра за бъдещи взаимни действия. Една от тях е самодейността на Зонта клуб София против насилието на дамите “Красотата против насилието”.



Илиана Раева благодари за оказаната чест и сподели, че тази премия е премия за българската художествена гимнастика. Според нея, този толкоз хубав и мекушав спорт, който носи толкоз доста наслада и горделивост на българите, в огромна степен демонстрира силата, хубостта и несломимата воля на българската жена. Тя сподели, че точно по това си наподобяват дейностите на българската художествена гимнастика и Зонта клуб София. Илиана Раева изрази възхищението си от благородните дела, които прави клубът в поддръжка на дамите и от силата и любовта, с които присъстващите са отдадени на осъществяването им.



Президентът на БФХГ получи аплодисментите на всички, част от които желаеха да си създадат фотоси за спомен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР