Президентът на Българска федерация по лека атлетика Добромир Карамаринов изрази

...
Президентът на Българска федерация по лека атлетика Добромир Карамаринов изрази
Коментари Харесай

Карамаринов: Малшансът попречи на Тихомир Иванов за медал в Лондон

Президентът на Българска федерация по лека атлетика Добромир Карамаринов изрази удовлетворение от миналата година. По време на церемонията за “Атлет на България” той връчи премията за “Изгряваща звезда” на сребърната международна медалистка в тройния скок за девойки до 18 години Александра Начева.
 Церемония по награждаване на @@@
" Изпращаме още една сполучлива година за българската атлетика. Имахме същински взрив при младите, освен като доста нараствания брой подрастващи, занимаващите с лека атлетика, само че и взехме медали от съвсем всички огромни шампионати за юноши и девойки. При огромните запазихме равнището. Не успяхме да спечелим орден от Световното състезание в Лондон, само че този път в действителност малшансът попречи на Тихомир Иванов.

Хубавото е, че след 30 години беше реновирана зала " Асикс Арена ", тъй като имахме същинска нужна от нея. През февруари тя ще бъде хазаин на Балканското състезание за юноши и девойки. Радващото е, че се строи и залата в Бургас, която ще дава отговор на всички стандарти на IAAF”, съобщи Карамаринов.

Снимки: МАРИН МАРИНОВ/Sportal.bg

ФОТОГАЛЕРИЯ от церемонията " Атлет на годината " ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР