Президентът на Арда (Кърджали) Петър Пешев бе категоричен пред Sportal.bg,

...
Президентът на Арда (Кърджали) Петър Пешев бе категоричен пред Sportal.bg,
Коментари Харесай

Президентът на Арда пред Sportal.bg: Сливане с друг клуб? Абсурд! Арда ще гони по честен път Първа лига

Президентът на Арда (Кърджали) Петър Пешев бе безапелационен пред Sportal.bg, че клубът от стадион " Дружба " ще гони по почтен път промоция в майсторската ни група. Босът на кърджалийци на 100% опроверга появилите се по-рано през днешния ден информации, че сензацията в Югоизточната Трета лига ще се сплоти през лятото с Верея (Стара Загора), с цел да може още наесен да е част от елита на България.

" Няма нищо правилно в това, което и аз чета през днешния ден, и хората ме питат. Пред нас има дълъг път, по който вървим и от който не считаме да се отклоняваме. Ще си изминем почтено едно след друго стъпалата до Първа лига и ще бъдем част от нея, в случай че заслужим. Нито за момент не е ставало въпрос с който и да е за каквото и да е обединяване ", разгласи Пешев пред Sportal.bg .
 Арда - Гигант 6:0 @@@ " Всички сме насочили вниманието си към идния дуел с Евроколеж (Пловдив) в събота, след края на който, при победа, публично ще можем да отпразнуваме завръщането си в професионалния футбол. Действаме съществено по развиването на клуба и неговата инфраструктура и нямаме планове да нарушаваме построения си проект. Догодина Арда ще бъде част от Втора лига и ще гони място в майсторската група с изявите си на терена “, съобщи президентът на кърджалийци. Югоизточна Трета лига 27 кръг, събота 21 април  Димитровград 1947 0:4краен резулат  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР