Президентът Доналд Тръмп заяви вчера отново, че е спечелил изборите

...
Президентът Доналд Тръмп заяви вчера отново, че е спечелил изборите
Коментари Харесай

Тръмп отново се обяви за победител на президентските избори

Президентът Доналд Тръмп съобщи през вчерашния ден още веднъж, че е спечелил изборите в Съединени американски щати и повтори недоказаните си изказвания за изборни измами, съобщи Асошиейтед прес.

Тръмп направи послание пред сенатори републиканци от локалното законодателно заседание в Пенсилвания. Проявата бе проведена в хотел в град Гетисбърг.

Очакваше се да отиде персонално да приказва пред тях, само че не се появи, защото член на юридическия му екип е инфектиран с ковид. Вместо това президентът приказва 11 минути по телефон, пуснат от адвокатката му Джена Елис на функционалност високоговорител и държан до микрофон в залата, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Това бяха избори, които спечелихме с лекост. Спечелихме ги с доста ", сподели Тръмп.

Всъщност той загуби вота в Пенсилвания с към 150 000 гласа разлика от противника си демократ Джо Байдън. Щатските управляващи оповестиха във вторник публично Байдън за победител.

" Тези избори бяха фалшифицирани ", добави президентът, представен от Франс прес.

Никакви огромни измами не бяха открити на президентските избори на 3 ноември. Демократът Байдън получи над 80 милиона гласа и си обезпечи задоволително електори, тъй че няма никакво подозрение, че той ще бъде 46-ият президент на Съединени американски щати, означи организацията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР