Президентът Джо Байдън страхува ли се от започване на по-широка

...
Президентът Джо Байдън страхува ли се от започване на по-широка
Коментари Харесай

Истинската причина Джо Байдън да не накаже Иран

Президентът Джо Байдън опасява ли се от започване на по-широка война, в случай че нападна Иран? Или се тревожи, че цените на бензина ще се покачат, подпалвайки кандидатурата му за преизбиране?

Малодушният отговор на Байдън на офанзивите против американските войски разгневи критиците. Мнозина желаят президентът, който даде обещание да потърси отговорност " всички виновни " за гибелта на трима американски бойци, да удари Иран. Да преследват главата на змията и да смажат способността на Техеран да финансира и образова терористите, които не престават да нападат личния състав на Съединени американски щати.

Той няма да го направи. Защо? Тъй като той е изплашен до гибел, че ударът върху петролните полета или оборудванията за експорт на Иран ще докара до по-високи международни цени на петрола и ще увеличи цената на бензина в САЩ Газът на помпата може да се върне до 5 $ за галон, връх, доближат през 2022 г.; Байдън, който към този момент е всеобщо неизвестен президент, не може да толерира това. Нищо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР