Президентът Джо Байдън ще обяви план в своето обръщение за

...
Президентът Джо Байдън ще обяви план в своето обръщение за
Коментари Харесай

Байдън ще обяви план Американските военни да създадат пристанище в Газа, за да увеличат потока на помощ в State of the Union

Президентът Джо Байдън ще разгласи проект в своето послание за положението на Съюза в четвъртък за помощта на американските военни за определяне на краткотрайно пристанище на брега на Газа, увеличавайки потока от филантропична помощ за обсадената територия по време на войната Израел-Хамас, съгласно чиновници на администрацията.

Длъжностните лица, които приказваха при изискване за анонимност, с цел да видят авансово известието, споделиха, че интервенцията няма да изисква американски войски да бъдат на място, с цел да построят кея, който е предопределен да разреши повече колета с храна, медикаменти и други съществени продукти.

Длъжностните лица не предоставиха детайлности за това по какъв начин ще бъде издигнат кеят. Един означи, че американската войска има „ неповторими благоприятни условия “ и може да прави неща „ просто от брега “.

Ходът обезпечава още един пласт към невероятната динамичност, която се появи, когато Съединените щати трябваше да обикалят Израел, своя главен близкоизточен съдружник, и да намерят метод...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР