Президентът Джо Байдън може да бъде изключен от гласуването в

...
Президентът Джо Байдън може да бъде изключен от гласуването в
Коментари Харесай

Байдън може да бъде изключен от гласуването в Охайо през ноември, казва щатската избирателна служба

Президентът Джо Байдън може да бъде изключен от гласуването в Охайо през ноември, в случай че ръководеният от Републиканската партия щатски законодателен орган направи изключение от крайния период за гласоподаване в Охайо или Демократическата партия придвижва своята номинационна спогодба, съгласно кабинета на държавния секретар на Охайо.

Охайо сложи краен период до 7 август за узаконяване на претендентите за президент за общите избори, съвсем две седмици преди Националната спогодба на Демократическата партия, където се чака господин Байдън да бъде публично номиниран от своята партия, с цел да се кандидатира против хипотетичния претендент на Републиканската партия, някогашния президент Доналд Тръмп. Малко евентуално е партията да измести датата на конгреса.

В писмо до ръководителя на Демократическата партия Лиз Уолтърс предходната седмица, Пол Дисантис, основен юрист на държавния секретар на Републиканската партия в Охайо Франк Лароуз, сподели, че законът на Охайо изисква претендентите за презид...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР