Президентът Байдън ще бъде подкрепен в петък от членове на

...
Президентът Байдън ще бъде подкрепен в петък от членове на
Коментари Харесай

Семейството на Сезар Чавес ще подкрепи Байдън, след като RFK младши твърди, че лидерът на гражданските права би гласувал за него

Президентът Байдън ще бъде подсилен в петък от членове на фамилията на Сезар Чавес – най-вече алегоричен жест, само че един предопределен да изпрати сигнал до самостоятелния претендент за президент Робърт Ф. Кенеди младши, който се пробва да се позове на връзките на личното си семейство с починалия синдикален уредник и водач на гражданските права.

Фернандо и Пол Чавес, синовете на починалия съосновател на United Farm Workers, поддържат президента в петък, сподели акцията на Байдън пред CBS News. Семейството към този момент има близки връзки с акцията, защото Джули Чавес Родригес, внучката на Чавес, служи като началник на акцията на президента.

„ Връзките на обвързаност и почитание към президент, който със своя темперамент и дейности поредно отразява същинското завещание на моя татко, Сезар Чавес “, сподели Пол Чавес в изказване.

„ Днес бюстът на дядо ми стои в Овалния кабинет – увещание, че президентът Байдън схваща силата на организирането и работата хора и признав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР