Президентът Байдън може да не успее да се включи в

...
Президентът Байдън може да не успее да се включи в
Коментари Харесай

Байдън може да липсва в бюлетината на общите избори в Охайо поради ключов проблем с крайния срок, предупреждава служител на изборите

Президентът Байдън може да не успее да се включи в бюлетината на общите избори в Охайо, откакто висшият чиновник на изборите в щата предизвести акцията му за пропуща основен краен период в петък.

Държавният секретар на Охайо Франк Лароуз, републиканец, уведоми висши представители на Демократическата партия, че националната спогодба на тяхната партия е планувана да се организира доста след крайния период за засвидетелствуване на президентски избори претендент в Охайо.

„ Националната спогодба на Демократическата партия е планувана да се свика на 19 август 2024 година, което се случва повече от седмица след крайния период на 7 август за засвидетелствуване на претендент за президент в офиса “, написа Лароуз до Председателят на Демократическата партия на Охайо Лиз Уолтърс, съгласно писмото, получено за първи път от ABC News.

„ Остава ми да заключа, че Националният комитет на Демократическата партия би трябвало или да придвижи своя конгрес за номиниране, или Общото...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР