Президентът Байдън е този, който излезе с идеята да свика

...
Президентът Байдън е този, който излезе с идеята да свика
Коментари Харесай

WH признава, че прибързаният журналист, който подхранва опасенията относно умствената острота на Байдън, е бил негова идея: „Вярва, че е постъпил правилно“

Президентът Байдън е този, който излезе с концепцията да свика небрежно своята спорна конференция предходната седмица, че Белият дом призна във вторник, че в допълнение подхранва опасенията по отношение на умствената му заостреност.

Репортажът на Байдън в четвъртък имаше за цел да успокои страховете по отношение на когнитивните качества на 81-годишния мъж след бомбения отчет на специфичния прокурор, който предполагаше, че той има „ понижени качества “. Но критиците се хванаха за пропуск, който той претърпя по време на него.

„ Това беше концепция на президента “, призна прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер пред кореспонденти във вторник, когато го попитаха за какво Байдън се появи пред пресата по това време, единствено с цел да се поколебае обществено още веднъж.

„ Той има вяра, че е постъпил вярно “, добави тя за външния тип. „ Смятаме, че беше значимо за американския народ да чуе непосредствено от президента по мощен метод. “

На конференцията в четвъртък Байдън първо похвали специфичния прокурор Роб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР