През юни ще има само четири опасни дни, но те

...
През юни ще има само четири опасни дни, но те
Коментари Харесай

Ето кои са най-опасните дни през юни! Пазете се!

През юни ще има единствено четири рискови дни, само че те са ни изцяло задоволителни! Според астролозите би трябвало доста да се внимава. В първия месец на лятото има две събития, които са наситени в действителност с негативна сила - началото на ретроградните Нептун и Сатурн. Кои са останалите?

На 5 юни Сатурн става назадничав

А това значи, че ще отдаваме по-голямо значение на мнението на другите, в сравнение с нашето лично. А не би трябвало. Защото може да пострада работата ни. Слушайте себе си, своя персонален опит и своята вътрешен глас. И не разчитайте на помощ извън.



На 11 юни Венера е в съвпад с Уран

Съвпадът на Венера и Уран ще направи 11 юни в действителност рисков ден. Венера е обвързвана с нашето благоденствие и мощ. Т.е. чака ни липса на сила, изнемощялост... Твърде евентуално да се промени това, което не желаеме да променяме по никакъв метод! Ще бъде извънредно сложен и непредвидим ден.

На 14 юни имаме Супер Луна в Стрелец

Супер Луната е ден на пълнолуние, само че не какво да е! На 14 юни тя ще бъде в перигей – т.е. в най-близката точка на орбитата си по отношение на Земята, ще бъде по-ярка и по-голяма. Астролозите ни предизвестяват да внимаваме, когато караме. И също по този начин - когато пазарим онлайн.



На 28 юни стартира назадничав Нептун

Това е второто доста рисково събитие, което би трябвало да се има поради. Ретроградният Нептун е планета, която може да ни направи по-агресивни, материални.. От 28 юни до 4 декември ще се усили броят на финансовите закононарушения.

Пазете се от онлайн и телефонни измами. Не рискувайте ненужно.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР