Строго звездата Ейми Доудън бръсне главата си, докато бележи половината от лечението на рака

...
През юли танцьорката от Карфили, Юг, каза на феновете си,
Коментари Харесай

През юли танцьорката от Карфили, Юг, каза на феновете си, че е получила втора диагноза „друг вид рак“.

Тя също така разкри през август, че се е заразила със сепсис след първия си кръг химиотерапия.

Публикувайки последната си актуализация в Instagram, Доудън каза, че бръсненето на главата й е било „най-трудната стъпка досега“ след нея диагноза, но добави, че иска да „поеме контрола върху това пътуване“.

„Опитах всичко възможно да го спася“, написа тя.

„Знам, че това е само коса, но тези през последните няколко месеца ми беше отнето нещо, което ме накара да не се чувствам като Ейми.

Ейми Даудън от Strictly Come Dancing разкрива битка със сепсис по време на химиотерапия

„Липсва ми всеки възможен аспект на танците. Просто исках да запазя идентичността си с косата си и се опитах да си кажа, че няма да мине. Но бих се страхувала от болката да се събуждам от раздробяването всеки ден.“

Освен видео на нейни приятели и семейство, които й помагат да обръсне главата й, танцьорката добави: „Не успях да поема контрола от това пътуване досега, но както виждате с някои от любимите ми хора взех смелостта и КОНТРОЛА.

„Ще отнеме известно време, за да свикна и да се науча да обичам и прегръщам, но, Сега се съсредоточавам - не върху косата, която губя, а върху косата, която ще си върна, и върху щастливия танцуващ, любител на чай, който говори много [sic] бързо, докато върти всяко ррррр, който все още е там вътре с или без коса!

„Откакто поех контрола, чувствам, че вече виждам финалната линия. За мен това беше пречка, за която дори не можех да се накарам да мисля или говоря. Направих го и също преминах половината линия на химиотерапията! Чувствам се силна и позитивна!"

"Намерих смелостта си", заключи тя.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ейми-Даудън (@amy_dowden)

-->

В клипа Доудън е видимо емоционална, докато близките й режат парчета от косата далеч, избърсвайки сълзите.

След това фризьор обръсва главата й, докато хората около професионалния танцьор я утешават, преди да се усмихне в огледалото.

Колегите на Даудън й отдадоха почит в Strictly Come Dancing стартира шоуто през уикенда, изпълнявайки танц за техния „уелски дракон“.

Изображение: Строго професионалисти и съдии изпълниха танц, посветен на Ейми Даудън в стартовото шоу през 2023 г. Снимка: BBC/Гай Леви

Водещата Тес Дейли каза: „Разбира се, че ни липсва една от нашите професионални танцьорки, нашата прекрасна Ейми Даудън е зле и тя не може да бъде с нас за началото на сериала.

„Тя е нашата уелска дракон и знаем, че тя ще се върне скоро."

Докато ко-водещият Клаудия Уинкълман каза: "Ейми, от цялото ти семейство Strictly изпращаме цялата си любов и нямаме търпение да те върнах на дансинга."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР