През юли настоятелството отмени резолюция срещу расизма и нареди копията

...
През юли настоятелството отмени резолюция срещу расизма и нареди копията
Коментари Харесай

Училищното настоятелство в Мисури, което преди това отмени резолюцията срещу расизма, спира часовете по история на чернокожите

През юли настоятелството анулира резолюция против расизма и подреди копията да бъдат отстранени от учебните здания. Резолюцията беше призната през август 2020 година на фона на националните безредици, откакто служител на реда умъртви Флойд в Минеаполис.

Резолюцията даде обещание, че общността на Франсис Хауел ще „ приказва твърдо против всеки расизъм, дискриминация и безсмислено принуждение против хора без значение от раса, етническа принадлежност, народност, имиграционен статут, вяра, полова ориентировка, полова еднаквост или качества. определен предходната година и през април, всички с поддръжката на консервативната комисия за политически дейности Франсис Хауъл Фамили. Всичките седем членове на борда са бели.

Уебсайтът на PAC показва остро опълчване на курсовете, заявявайки, че те включват правила на сериозна расова доктрина, макар че доста специалисти споделят, че научната доктрина се концентрира върху концепцията, че расизмът е систематичен в националните институции не се преподава в учебните заведения K-12.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР