През януари 2022 година се очакват няколко периода на засилено

...
През януари 2022 година се очакват няколко периода на засилено
Коментари Харесай

Магнитни бури ще ни мъчат. Ето датите

През януари 2022 година се чакат няколко интервала на засилено геомагнитно разстройване, само че то ще бъде много едва и няма да има някакви големи последствия, оповестява Zdrave.to. 

И въпреки всичко тези, които страдат от хронични болести, изключително на сърдечно-съдовата система, както и хората с нараснала метеочувствителност, би трябвало да бъдат по-внимателни на такива рискови дати. Това е значимо, с цел да се избегнат съществени здравословни проблеми. И при минимален дискомфорт потърсете съвет от доктор.

10 – 12 януари

Нивото на геомагнитни разстройства няма да е прекомерно високо. Първото слънчево изригване ще се случи на 10 януари към 20:00 ч., а до 17:00 ч. на 12 януари рисковият интервал ще завърши. Хората, подвластни от магнитните стихии, може да изпитат утежняване на настроението и лека отмалялост.

14, 15 и 16 януари

Геомагнитните разстройства от вечерта на 14 януари и целия идващ ден ще бъдат много слаби, а слънчевите изригвания ще са краткотрайни. Няма заплаха от мощен спад в силата и нарушавания на съня, както и от обостряне на хронични болести.

22 – 25 януари

Тези няколко дни поред ще бъдат белязани от слаби магнитни стихии, които няма да имат мощно негативно влияние върху здравето на хората. Като цяло януари 2022 година в този смисъл се приема за много удобен, само че въпреки всичко не забравяйте да се погрижите за себе си, следейки и за най-малките промени в здравословното си положение. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР