През всяко денонощие съществува една минута, когато между хората и

...
През всяко денонощие съществува една минута, когато между хората и
Коментари Харесай

Златната минута сбъдва желания

През всяко денонощие съществува една минута, когато сред хората и висшите сили, които ръководят ориста на всички, се отваря директен канал за връзка.

Всичко, което поискате в тази една минута, се сбъдва на 100 %. Това е все едно че се свързвате по телефона с вашия ангел-пазител, с цел да му поискате услуга.

Но когато тази минута настъпи, бъдете деликатни в желанието си, тъй като не би трябвало да си пожелавате нещо единствено във ваша персонална полза, би трябвало добре да помислите, преди да кажете молбата си.

Златната минута се пресмята по специфичен метод. Трябва да вземете за изходна база месеца и датата. Така да вземем за пример на шестнадесети януари – 16.01 вълшебната минута е тъкмо в 16 часа и 1 минута.

 Златната минута сбъдва стремежи

Тогава в продължение на шестнадесет секунди би трябвало да кажете мислено с цялото си сърце и душа какво тъкмо желаете да ви се сбъдне, само че би трябвало да сте съответни.

Тоест изчислението се прави по този начин, че датата сочи часа, а месецът – минутата. С датите от 25-то до 31-во число се постъпва по противоположния метод – тогава месецът демонстрира часа, а датата – минутата.

Например 25 януари – 25.01- времето за желанието настава в един часа и двадесет и пет минути и трае двадесет и пет секунди. Тайната на този способ е колкото комплицирана, толкоз и елементарна.

Проста е, тъй като всеки може да се възползва от нея. Но тази загадка е и комплицирана, тъй като има дълбо астронумерологична взаимозависимост, която е обвързвана с вибрацията на обособените цифри.

Опитайте да поискате нещо от ориста в златната минута на денонощието и в случай че се убедите, че тази техника работи, можете да продължите да я прилагате като сбъднете своето предпочитание.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР