През всички тези месеци имах базово доверие на Мария Габриел,

...
През всички тези месеци имах базово доверие на Мария Габриел,
Коментари Харесай

Асен Василев: Вместо красивите думи, които чуваме в Европа, видяхме селски тарикатлъци

" През всички тези месеци имах базово доверие на Мария Габриел, през днешния ден то беше окончателно изгубено. Тя се поддаде на натиска на господин Боридов и евентуално на господин Пеевски. Жал ми е за нея. От господин Борисов ме е позор ".

Така съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков разяснява проектокабинета, който ГЕРБ предложи по-рано през днешния ден на президента.

По думите на Петков, Борисов е употребявал четири дами, криейки се зад тях, " тъй като нямаше мъжеството да каже - аз мога или аз не мога да приема следния кабинет ".

" Днес господин Борисов избра може би своите страхове, може би своите зависимости, може би своята дружба с господин Пеевкси пред Българя ", сподели още Кирил Петков и добави, че от ГЕРБ не са били съгласни с предложенията за промяна в службите и измененията в законодателството на правосъдната власт.

" Оказа се че ГЕРБ-СДС не са подготвени да вършат промяна в службите, не са подготвени да създадат идващите стъпки в правосъдната система ", изрично съобщи Петков.

Предложеният проектосъстав не е координиран, сподели още веднъж министър председателят в оставка Николай Денков и посочи, че немалка част от номинираните за министри не са дали единодушие да вземат участие в кабинет с този състав, в това число и самият Денков.

" Да бъда вписан като министър в кабинет, без моето единодушие, това е акт или на безочливост, или на безпардонност, или на безсрамие, който нито един човек, който желае да стане министър председател на страна, не може да си позволи… Вместо красивите думи в Европа, видяхме селски тарикатлъци ", съобщи Василев и добави, че с дейностите си през днешния ден Мария Габриел се е трансформирала в " най-новото и най-красивото лице на мафията ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР