През уикенда Джъстин Бийбър сподели в социалните мрежи кадри от

...
През уикенда Джъстин Бийбър сподели в социалните мрежи кадри от
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър посвети татус на Селена Гомез? Какво се случва между тях?

През уикенда Джъстин Бийбър показа в обществените мрежи фрагменти от музикалното студио, давайки да се разбере, че напълно скоро можем да чакаме нещо ново от него. Но все пак по-наблюдателните видяха нещо друго, което май е по-интересно от новия музикален план на Бийбър. Става въпрос за нов татус на врата на изпълнителя. Става въпрос за розата, която в действителност видяхме още предишния месец, само че този път я виждаме по-отблизо. А в нея има нещо в действителност забавно.

Виж още: 5 неща, които вълнуват Михаела Маринова тази есен! (за номер 5 сигурно не подозирате!:)

В центъра на розата има писмен знак S. Последователите на Бийбър одобриха небрежно този знак като (поне) " мигане " към някогашната му, Селена Гомез. Това би било много чудноват ход, поради, че Джъстин Бийбър е женен от година насам и в профилите му в обществените мрежи е цялостно със фотоси с обичаната и пояснения в обич. Тъй че по-скоро става въпрос за някакво съвпадане или някакъв различен смисъл. 

Виж още: Ето какво вършат облеклата с човек: Деми Мур е повече от секси, а Риана малко ѝ оказа помощ

По-горе виждате татуса под различен ъгъл, с друга светлина и наподобява много по-различно, въпреки че с малко въображение отново може да се " види " буквата S. Но има и друга причина почитателите на двойката " Бийбър-Гомез " да са разчувствани. 

Виж още: Парис Хилтън и нейната дълго защитавана загадка

Наскоро Селена Гомез съобщи в изявление, че стартирането на " Lose You to Love Me " и " Look at Her Now " са директно свързани с Бийбър и връзката, която са имали. Да, имали. Така че и за двамата очевидно всичко е единствено в предишното.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР