През цялата изминала седмица модният ни радар следеше всичко най-интересно

...
През цялата изминала седмица модният ни радар следеше всичко най-интересно
Коментари Харесай

Мода-Звезди-Красота: Най-доброто от Miss Bloom

През цялата минала седмица стилният ни радар следеше всичко най-интересно от 85-ата гала по връчването на Оскарите.

Наградите Оскар са най-голямото самопризнание за кино изкуство, само че церемонията по връчването им годишно се трансформира в блестящо фешън шоу, където звездите дефилират на аления килим в тоалети от последните сбирки на известните дизайнери.

Виж тук.


Две от афтърпартитата
след раздаването на Оскарите събират по традиция целия кино и музикален хайлайф – на Vanity Fair и на сър Елтън Джон. Някои звезди блеснаха със жанр, а други – не чак толкоз. Можеш да видиш какви тоалети избраха звездите за афтърпартитата тук.

С по три статуетки в другите категории тази година побеждават Argo на Бен Афлек и Клетниците . Втори по триумф е Линкълн с две статуетки. Кои са останалите филми-победители?

Продължаваме с една гореща фешън наклонност, която ще господства в пролетния дрешник – райето. Виж тук как да го комбинираш, както и шопинг селекцията ни.

Излизаш на среща и искаш магнетичен взор, с който да хипнотизираш мъжа, който те притегля? Големите очи са доста съблазняващи. Използвай триковете в грима, които оптически вършат очите по-големи.

Трудно е да се опише и дефинира любовта. Но несъмнено е правилно изказванието, че тя върти света. Какво могат да кажат учените за това неповторимо човешко възприятие след дълги изследвания? Виж тук 11-те удивителни обстоятелството за любовта, които науката е разкрила.

И приключваме селекцията ни с най-интересното от Miss Bloom от миналата седмица с нещо занимателно и практично – стилните трендове в поддържането на бикини зоната и какво е значимо да знаеш за грижата за кожата в тази област. Разбери от тук.

Виж още:
Горещ тренд: Обувки и чанта в бяло
Мода-Звезди-Диети-Фитнес: Най-доброто от Miss Bloom
Горещ тренд: оранжево червило
Ищар стана актриса
9 революционни правила за намаляване

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР