През този уикенд в Кърджали отново ще се събере „цветът“

...
През този уикенд в Кърджали отново ще се събере „цветът“
Коментари Харесай

Кърджали събира цвета на плажния волейбол

През този уикенд в Кърджали още веднъж ще се събере „ цветът “ на плажния волейбол. Поводът е откриването на следващия народен шампионат в този спорт за юноши и девойки, като огромният трофей е Купата на Емона , чийто спонсор е кърджалийският предприемач Мирослав Шопов. Турнирът ще се организира на пясъчните кортове на комплекс „ Арпезос “ в събота и неделя, като техническата конференция ще е в петък вечерта.

Основната скица ще бъде 12 мъжки и 8 женски тима, като упованията са да има повече претенденти. Това ще стане ясно преди техническата конференция, защото дотогава тимовете имат право да се записват за присъединяване. Тогава ще стане ясно дали ще се наложи да бъдат извършени предварителни квалификационни мачове.

„ Очаквам, че с изключение на нашите обичайни участници на такива шампионати при юношите, ще се включат и доста нови двойки. Тук ще бъде двойката, която станаха балкански вицешампиони Димитър Механджийски и Димитър Димитров . Ще се включи и нашият финалист при мъжкото състезание Иван Замфиров. Очаквам, че на линия ще бъдат и нашите представителки на европейското състезание от Марица – Пловдив Дулева и Гаджева. Сигурен съм, че ще имаме един прекрасен шампионат . Организаторите сме се постарали да създадем положителни условия за това “, сподели за Милко Багдасаров, президентът на ВК Арда и отговорник за плажния волейбол във федерацията.По традиция на кортовете се чакат напрегнати и трагични борби и непредвидени обрати. Входът е свободен за всички фенове, които желаят да станат очевидци на мачовете, които ще стартират към 8.30 в събота сутринта и ще продължат до следобедните часове на неделя, когато ще бъде и награждаването на спечелилите.

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР