През този месец ще усетите липса на финансова стабилност или

...
През този месец ще усетите липса на финансова стабилност или
Коментари Харесай

Майски тароскоп за зодия Водолей

През този месец ще усетите липса на финансова непоклатимост или ще имате материални загуби. Ще изпитате усложнения с бюджета и ще би трябвало да се борите за реализиране на стопански баланс. Още от в този момент предприемете на практика стъпки за опазване на финансовата ви сигурност. Изгответе обстоен проект за месеца и разпределете добре парите си.

През май се постарайте да не пренебрегвате здравето си. То би трябвало да ви бъде главен приоритет. Ако не се погрижите за себе си, може да последват съществени проблеми. Не се лишавайте от скъпо време за сън, вярно хранене и тренировки. Отделете сила за грижа за околните си и материалните си притежания. 
Водолеи, погрижете се за здравето си
Не се водете от вашата импулсивност, тъй като май ви носи неблагоразумие и дезориентация. Ще ви липсва централизация и ще се впускате напразно в разнообразни дейности, без да се замислите за следствията от тях. Забавете темпото и потърсете по-умерен и разумен метод към постигането на задачите си.

През този месец ще се лекувате от разрушено сърце, горест и тъга. Имате насъбрана прочувствена болежка или към момента носите тежък товар от предходна връзка. Напомняме ви, че мъчителните страсти са естествена част от човешкия живот. Важно е да ги обработвате по здравословен метод, с цел да ги изкарате от системата си. Винаги можете да разчитате на околните си, или да се обърнете към експерт.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР