През тези 2 години и половина на несигурност и постоянни

...
През тези 2 години и половина на несигурност и постоянни
Коментари Харесай

Ахмед Ахмедов: ДПС се държа най-адекватно в политическата криза

През тези 2 години и половина на неустановеност и непрекъснати избори само кметовете на Движение за права и свободи си бяха на мястото и изпълняваха своите отговорности без хората да усетят липса на обществени грижи, на вложения. Дълбок реверанс пред всички тях.

 

Това съобщи зам.-председателят на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов по време на празника на Борино. Той поздрави всички кметове на Движението.

 

Няма по какъв начин да не поздравя и ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Благодарение на него и на неговия екип Движение за права и свободи беше най-адекватната партия в създалата се обстановка, сподели Ахмедов.

 

Той напомни, че лансираният от почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган български етнически модел е съдействал в най-голяма степен за влизането на България в Европейски Съюз и в НАТО.

 

Няма по какъв начин да не изпитвам завист на Борино, тъй като това е единствената община в България с двама народни представители и с представител в европейския парламент, очевидно тези земи раждат положителни деца на България, сподели Ахмедов.

 

Предстоят доста съществени локални избори. Нека всички изрично да подкрепим представителите на Движение за права и свободи. Те са единствените, които през тези 30 години народна власт в България съумяха да създадат градовете си европейски, да ги създадат привлекателен център и за туризма, акцентира Ахмед Ахмедов.

 

Обединението прави силата. Движение за права и свободи е потвърдила че може да прави обединяване. И доказателството е, че на празника на Борино участват представители на всички политически партии, заключи Ахмедов.

 

Стотици поданици и посетители означиха празника на Борино. Сред тях бяха вродепутатът Атидже Вели, ръководителят на Младежкото Движение за права и свободи Сезгин Мехмед, депутатите Хайри Садъков, Аджей Джандев, Елхан Кълков, Танер Али, Адлен Шевкед, Севим Али, Фатме Рамадан, Ешереф Ешереф, Ихсан Хаккъ, заместник-областният шеф Зарко Маринов, генералният консул на Р Турция в Пловдив Корхан Кюнгерю, посетители от побратимената община Инегьол, специалистът по обществена политика Хасан Адемов, десетки кметове от района и от цялата страна. Присъстваха още регионални и общински ръководители на Движение за права и свободи и на Младежкото Движение за права и свободи от цялата страна.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР