През тази година се предвижда, че продажбите на автомобили в

...
През тази година се предвижда, че продажбите на автомобили в
Коментари Харесай

Предвижда се спад на продажбите на автомобили в Китай за 2020 г.

През тази година се планува, че продажбите на коли в Китай ще намалеят, се показва в разбор на организацията за кредитен рейтинг „ Мудис ". Експерти показват, че се чака спад в търсенето и разтърсвания при веригите за доставка на фона на продължаващата зараза от ковид.

В сряда организацията заяви, че продажбите на коли в Китай ще спаднат с 2,9% през тази година, до момента в който преди този момент предвиждаше 1% растеж, предава радио " Китай ".

Преди експлоадирането на епидемията през декември, Китайската асоциация на автомобилните производители предвиждаше, че продажбите евентуално ще намалеят с 2% до 25, 31 милиона през 2020 година, което значи спад за трета поредна година.

Въпреки това се чака обстановката да се преобърне от 2022 година нататък, даже да се реализира растеж от 4% от 2023 до 2025 година

Последните данни сочат, че автопроизводителите са доставили 1,9 милиона автомобила през януари, с 27% спад по отношение на декември.

Най-тежко засегнатата от епидемията провинция Хубей е виновна за 9% от общото произвеждане на коли в Китай. За момента производителите там са отсрочили всякаква продукция. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР