През следващото денонощие в равнинната част от страната ще преобладава

...
През следващото денонощие в равнинната част от страната ще преобладава
Коментари Харесай

Облачно и мъгливо ще е времето тази неделя

През идващото денонощие в равнинната част от страната ще доминира облачно и мъгливо време. Подобрение на видимостта ще настава към и след обяд. Над планините и планинските региони ще е най-вече слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа слаб източен вятър. Минималните температури ще са най-вече сред 5 и 10 градуса, по морския бряг до 12-13 градуса. Максималните ще са сред 13 и 18 градуса, по-ниски ще са в регионите с трайна мъгла.
Над Черноморието ще доминира облачно и мъгливо време. Временни усъвършенствания на видимостта и скъсване на облачността ще има в часовете към и след обяд. Ще духа слаб до сдържан източен вятър. Максималните температури на въздуха ще са сред 14 и 17 градуса. Температурата на морската вода е към 17 градуса. Вълнението на морето ще е 2 бала, тук-там след обяд ще се усили до 3 бала.
Над планините ще доминира слънчево време с висока облачност. Преди обяд тук-там в подножията ще е мъгливо. Ще духа слаб до сдържан юг-югоизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 13 градуса, на 2000 метра - към 7 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР