През следващото денонощие ще се задържи предимно облачно. През деня

...
През следващото денонощие ще се задържи предимно облачно. През деня
Коментари Харесай

Облачно с валежи предимно в Централна България

През идващото денонощие ще се задържи най-вече облачно. През деня преваляванията ще бъдат най-вече в централната част на страната и планинските региони, основно в часовете към и след обяд.

По-съществени разкъсвания и понижения на облачността ще има над Югозападна България. През нощта вятърът в множеството региони краткотрайно ще стихне, а денем ще е слаб до сдържан от север-северозапад. Минималните температури ще са сред 0° и 5°, в София – към 3°; оптималните ще бъдат сред 10° и 15°, по-ниски в източните региони, в София – към 12°.

Над планините ще бъде облачно, по върховете – мъгливо. Ще има валежи от сняг, на височина под 1300-1400 метра – от дъжд. Ще духа слаб, по високите и открити елементи – сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 5°, на 2000 m – към минус 2°.

Над Черноморието ще бъде облачно, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа слаб вятър от северозапад, в южните региони – от изток. Максималните температури ще са сред 8° и 11°.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР